ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківських водіїв обмежили в авторусі

Харківських водіїв обмежили в авторусі

У Харкові буде перекрито рух транспорту на одній з вулиць міста. Це пов'язано з проведенням ремонтних робіт на каналізаційних мережах.

Харківським водіям доведеться зіткнутися з труднощами автопересування. На вулиці Весніна буде тимчасово обмежено рух транспорту. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

«Рух транспорту правою смугою вулиці Весніна (при русі від вулиці Сумської) - на ділянці від вулиці Сумської до вулиці Мироносицької- буде закрито з 9 по 11 липня», - повідомили в прес-службі.
 
У Департаменті транспорту пояснили це ремонтом каналізаційної мережі по вул. Весніна. «У цей час автомобілі будуть об'їжджати зазначену ділянку по площі Першого Травня і вулиці Олеся Гончара у відповідності зі схемою організації дорожнього руху, узгодженою з органами Державтоінспекції», - йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», рух транспорту по вулиці Мельникова, на ділянці від провулка Театральної до вулиці Громадянської закрито до 17:00 20 серпня.
 
Коментарі (0)