ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійХарківський довгобуд сховають під символікою Євро-2012

Харківський довгобуд сховають під символікою Євро-2012

У Харкові паркан навколо котловану на місці резонансного довгобуду по вул. Пушкінській під час Євро-2012 завісять банерами на тему футбольної першості

У Харкові паркан навколо котловану на місці резонансного довгобуду по вул. Пушкінській під час Євро-2012 завісять банерами на тему футбольної першості.

Про це 10 квітня на засіданні постійної комісії з міжнародного співробітництва, інвестицій і сприяння підготовці та проведенню Євро-2012 з футболу повідомила заступник міського голови – директор Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради Тетяна Овіннікова.

Вона нагадала, що в дні матчів по вул. Пушкінській урочистим маршем пройдуть вболівальники голландської футбольної команди, які рухатимуться пішки від фан-зони на пл. Свободи до стадіону «Металіст». Тетяна Овіннікова підкреслила, що тематику банерів ще уточнюватимуть, але огорожа навколо місця будівництва буде обов'язково, щоб Харків постав перед іноземцями в належному вигляді.

Як повідомляла «У.К.», ще 8 грудня Харківський апеляційний господарський суд підтвердив законність рішення господарського суду Харківської області від 15 вересня 2011 року, згідно з яким ТК ТОВ з іноземними інвестиціями фірма «Харків-Москва» зобов'язане повернути земельну ділянку по вул. Пушкінській, 2 територіальній громаді міста.


Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)