ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняХарківським будинкам «перекрили» воду

Харківським будинкам «перекрили» воду

У Харкові в деяких районах міста тимчасово припинено водопостачання. Вода буде відсутня до кінця дня у зв'язку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на водогоні.

Частині Харкова сьогодні відключили централізоване водопостачання. Зокрема, води немає на кількох вулицях у шести районах міста.  Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КП «Харківводоканал».

На підприємстві зазначають, що відключення водопостачання тимчасове та зумовлено проведенням аварійно-відновлювальних робіт на водопровідних мережах.
 
Так, подачу води припинено:

У  Київському районі, на вул. Валентинівській (Блюхера), 13 (п. №3, стояк), води не буде до 16:30.

У Московському районі, на вул. Валентинівській (Блюхера), 60 (п. №3, стояк), воду повинні включити до 17:00.

У Жовтневому районі, на вул. Коростельській, 1-21, вул. Маршала Конєва, 9 (п. №5, стояк) подачу води планується відновити до 20:00.

У Фрунзенському районі, на вул. Краснодарській, 171в (п. №1, стояк), води не буде до 17:00.

У Холодногірському районі, на вул. Благовіщенській (Карла Маркса), 13/15 (п. №1, стояк), водопостачання планують відновити до 15:30.

У Шевченківському районі, на пр. Науки (Леніна), 26 (п. №1), воду дадуть до 15:30; на вул. Новгородській, 12 (п. №3, стояк), - до 20:00.

Нагадаємо, мешканцям одного з районів Одеси сьогодні припинено водопостачання. Його відключили через проведення ремонту та заміни обладнання.

 
Коментарі (0)