ГоловнаНовини ЖКГОСББХарківським ОСББ зменшили фінансування

Харківським ОСББ зменшили фінансування

На ремонт будинків ОСББ, ЖК та ЖБК із міського бюджету Харкова виділили на 2 млн грн менше коштів ніж торік.

Цьогоріч на підтримку будинків ОСББ, ЖК та ЖБК із міського бюджету Харкова виділили 6 млн грн. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

За словами начальника відділу з контролю за діяльністю житлових кооперативів та об'єднань співвласників багатоквартирних будинків Департаменту житлового господарства Олександра Біляцького, виділені кошти підуть, у першу чергу, на поточний ремонт, ремонт покрівель, обслуговування ліфтів, благоустрій прибудинкових територій, кронування дерев, встановлення лавок і дитячих майданчиків.

«Гроші надаються будинкам, які стали ОСББ не раніше 2012 року. Кожне об'єднання отримує близько 50 тис. грн залежно від робіт, які потрібно виконати» - наголосив він.

При цьому пан Біляцький зазначив, що в порівнянні з минулим роком загальна сума, яку місто виділило на підтримку об'єднань, зменшилася на 2 млн грн у зв'язку з непростою економічною ситуацією.

Зауважимо, за словами посадовця, цього року в Харкові створено вже 10 ОСББ, а в планах - створити 25 об'єднань. Торік було створено 19 ОСББ. Всього в місті наразі налічується 338 ОСББ та 503 ЖК.

 
Коментарі (0)