ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГХарківським погорільцям знесли дах і... дали газ

Харківським погорільцям знесли дах і... дали газ

У Харкові практично повністю розчистили покрівлю на будинку по вул. Культури, 18, який горів​​. Комунальникам довелося вивезти понад 300 т будівельного сміття

У Харкові практично повністю розчистили покрівлю на будинку по вул. Культури, 18, який горів​​. Комунальникам довелося вивезти понад 300 т будівельного сміття.

Про це 6 травня повідомив директор Департаменту житлового господарства Роман Нехорошков, інформує прес-служба Харківської міськради. 

«До завтрашнього дня ми остаточно вивеземо згоріле сміття. Ми вже вивезли понад 300 т будівельних відходів після пожежі. Одночасно з розчищенням покрівлі ми почали роботи з формування бетонного поясу, щоб потім на його основі створити нову систему опорних конструкцій покрівлі», - зазначив Роман Нехорошков.

Як уточнив директор департаменту, у відновлювальних роботах задіяно 37 чоловік. Поки ще не в усіх квартирах є електропостачання, оскільки не повністю висохли стіни і перестінки. Але практично в усі квартири вже подано газ для кухонних плит, а на газові колонки його подадуть після того, як повністю обстежать вентиляційні канали.

Як зазначив Роман Нехорошков, після реконструкції будівлі прибудинкову територію впорядкують і встановлять на ній дитячий майданчик.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)