ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійХарківським сміттям відтепер опікуватиметься нове комунальне підприємство

Харківським сміттям відтепер опікуватиметься нове комунальне підприємство

У планах міської влади до повного об'єднання підприємств погасити борги із заробітної плати їхнім працівникам. Для цього на початку лютого з міського бюджету виділили 2,3 млн грн

Почався перший етап об'єднання комунальних підприємств «Комплекс з вивезення побутових відходів» та «Харківблагоустрій».

Про це сьогодні, 15 лютого, повідомив директор КП «КВПВ» В'ячеслав Мустафін, інформує прес-служба Харківської міськради.

Він зазначив, що на баланс підприємства вже передали всю снігоприбиральну техніку. Також на «КВПВ» перевели 40 працівників «Харківблагоустрою».

У планах міської влади до повного об'єднання підприємств погасити борги із заробітної плати їхнім працівникам. Для цього на початку лютого з міського бюджету виділили 2,3 млн грн.

За словами В.Мустафіна, усього на балансі КП «Комплекс з  вивезення  побутових відходів» перебувають 220 одиниць техніки. З них 78 сміттєвозів під  вивезення  ТПВ, 45 самоскидів для вивезення негабаритних відходів та ліквідації несанкціонованих звалищ у приватному секторі. Також на підприємстві є трактори, навантажувачі, техніка для санітарного очищення міста.

Крім того, підприємство обслуговують нові сміттєвози фірми «Фатон». Вони працюють на «КВПВ» з кінця 2011 року.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)