ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківським трамваям скоригували маршрути руху

Харківським трамваям скоригували маршрути руху

Харків’ян попереджають про зміни у русі трамваїв. Через ремонт трамвайного переїзду на Салтівському шосе, деякий електротранспорт змінить свої маршрути.

Рух трамваїв по Салтівському шосе та пров. Салтівському - на ділянці від вул. Академіка Павлова до пр. Тракторобудівників - заборонено сьогодні, 12 листопада, з 9:00 до 15:00. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті транспорту, це пов'язано з ремонтом трамвайного переїзду в районі перехрестя вул. Академіка Павлова - пер. Салтівський. 
 
У цей час трамваї курсуватимуть так: 
 
№6: Південний вокзал - вул. Полтавський шлях - пл. Пролетарська - вул. Університетська - вул. Першої Кінної Армії - вул. Кірова - пр. Московський - вул. Академіка Павлова - зупинка «Сабурова дача»; 
 
№8: ст. «Одеська» - пр. Героїв Сталінграда - вул. Морозова - вул. Плеханівська - вул. Кірова - пл. Повстання - пр. Московський - вул. Кошкіна - вул. Плеханівська - парк ім. Артема.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у харківських дворах будинків комунальної форми власності планують встановити сотню євроконтейнерів, призначених для негабаритних побутових відходів.
 
Коментарі (0)