ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГХарківським ветеранам війни «дарують» лічильники на гарячу воду

Харківським ветеранам війни «дарують» лічильники на гарячу воду

У Харкові ветеранам Великої Вітчизняної війни будуть безкоштовно встановлювати лічильники на гарячу однак. Однак, для цього людям потрібно звертатися у міську раду.

У Харкові учасникам бойових дій Великої Вітчизняної війни почали безкоштовно встановлювати лічильники на гарячу воду. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Зокрема, реалізація такого проекту стала можливою після надання КП «Харківські теплові мережі» пільг на землю. За рахунок заощаджених коштів підприємство і забезпечує ветеранів засобами обліку гарячої води.

Так, для того, щоб отримати безкоштовний лічильник, ветеранам Великої Вітчизняної необхідно звернутися до Харківської міської ради або ж написати заяву на ім’я гендиректора КП «Харківські теплові мережі».

«За рахунок вивільнених коштів підприємство також встановлює прилади обліку тепла на будинки комунальної форми власності», - зазначають у міськраді.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Запоріжжі у цьому році планують обладнати тепловими лічильниками майже 2 тис багатоквартирних будинків. Розпочнуться роботи з встановлення приладів обліку тепла з наступного місяця.

 
Коментарі (0)