ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаЗапорізькі багатоповерхівки «поставлять» на лічильники тепла

Запорізькі багатоповерхівки «поставлять» на лічильники тепла

У Запоріжжі у цьому році планують обладнати тепловими лічильниками майже 2 тис багатоквартирних будинків. Розпочнуться роботи з встановлення приладів обліку тепла з наступного місяця.

У Запоріжжі з наступного місяця працівники комунальних підприємств розпочнуть роботу з встановлення у будинках міста приладів обліків тепла. Всього в цьому році планують встановити 1906 теплових лічильників. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Запорізької міської ради.

Проект реалізовуватимуть за рахунок коштів міського бюджету та інвестиційної програми концерну «Міські  теплові мережі». Типові проекти з встановлення теплових лічильників вже пройшли необхідну експертизу.

«У середині квітня в Запоріжжі повинні надійти прилади обліку тепла, відразу після цього розпочнуться роботи по їх встановленню», - зазначається у повідомленні.

У міськраді також повідомили, що міська програма із встановлення приладів обліку тепла розрахована на 2 роки. У 2016 році мають намір встановити ще 200 таких лічильників.

«Це будинки, де існують додаткові технічні питання, які необхідно вирішити перед установкою приладів обліку тепла. У 2016 році всі багатоквартирні будинки в Запоріжжі будуть обладнані тепловими лічильниками», - зазначають у міськраді.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, «Львівтеплоенерго» вимикає опалення в будинках львів’ян в денні години. Це пов’язано з підвищенням температури зовнішнього повітря.

 
Коментарі (0)