ГоловнаНовини ЖКГТранспортХарківському транспорту «переграли» режим роботи на Великдень

Харківському транспорту «переграли» режим роботи на Великдень

У Харкові продовжили роботу громадського транспорту у великодню ніч. Відтак, курсувати всі види комунального транспорту будуть до ранку 12 квітня.

У Харкові продовжили роботу громадського транспорту на Великдень, який в ніч з 11 на 12 квітня буде курсувати до 5:00. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради. 

Відтак, у метрополітені збільшать інтервал руху поїздів у нічний час до 20 хв. «У зв'язку з тим, що метро працюватиме довше, трамваї і тролейбуси теж працюватимуть у цей час на основних напрямках зі збільшенням інтервалу руху в нічний час доби. Автобуси також розвозитимуть харків'ян за маршрутами загального користування», - зазначили у міськраді.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Харкові учасникам бойових дій Великої Вітчизняної війни почали безкоштовно встановлювати лічильники на гарячу воду. 
 
Зокрема, реалізація такого проекту стала можливою після надання КП «Харківські теплові мережі» пільг на землю. За рахунок заощаджених коштів підприємство і забезпечує ветеранів засобами обліку гарячої води.
 
Коментарі (0)