ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Херсоні транспортний колапс через негоду

У Херсоні транспортний колапс через негоду

Погіршення погодних умов у Херсоні спричинили транспортний колапс. Зокрема, у місто забороняється в'їжджати вантажівкам та великогабаритному транспорту.

Херсон потерпає від погіршення погодних  умов. Через потужний снігопад, у місті обмежено рух автотранспорту, а також заборонено в’їзд вантажівок та великогабаритних транспортних засобів у Херсон, повідомляє прес-служба Херсонської ОДА.

В’їзд у місто обмежено тим автівкам, які рухаються зі сторони Миколаївського шосе. Відкритими залишаються Бориславське шосе та дорога Херсон-Джанкой.

«Метою таких заходів стала необхідність уникнення складностей пересування містом та утворення заторів на дорогах. Крім того, посилено увагу до проблемних ділянок – мостів, спусків тощо. Там чергує спецтехніка, тягачі, які допомагають розтягувати фури», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, сьогодні опівдні було перекрито рух транспорту автомобільною дорогою Одеса-Рені. Окрім цього в’їзд у Одесу обмежено вантажівкам та великогабаритному транспорту. Відновити рух планують після закінчення хуртовини.

 
Коментарі (0)