ГоловнаНовини ЖКГТранспортОдесу «закрили» для вантажівок

Одесу «закрили» для вантажівок

Сьогодні опівдні було перекрито рух транспорту автомобільною дорогою Одеса-Рені. Окрім цього в’їзд у Одесу обмежено вантажівкам та великогабаритному транспорту. Відновити рух планують після закінчення хуртовини.

Відсьогодні заборонено рух автотранспорту дорогою Одеса-Рені, а також в’їзд вантажівок та великогабаритних транспортних засобів у Одесу. Причиною заборони є погіршення погодних умов, яке може загрожувати безпеці руху автотранспорту. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Укравтодору.

Зокрема, на окремих ділянках дороги утворені снігові замети сягають 1-1,2 метри. Над усуненням наслідків негоди працюють більше 200 дорожників. Проїзд обіцяють відновити після закінчення хуртовини.

«Вже понад доби близько 210 дорожників і 110 одиниць дорожньої техніки області розчищають автомобільні дороги Одещини від снігу, проте повноцінний постійний і безпечний проїзд буде забезпечено, лише коли хуртовина вщухне», – прокоментував стан проїзду начальник Управління експлуатаційного утримання і безпеки дорожнього руху Укравтодору Олег Федоренко.

За його словами, найближчим часом циклон пошириться на північно-східні регіони України, охопивши Дніпропетровську, Донецьку, Запорізьку, Кіровоградську, Луганську, Миколаївську, Полтавську, Херсонську, Черкаську, Чернігівську області.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у трьох районах Львова планується проведення ямкового ремонту на декількох вулицях. До відповідних робіт хотіли приступити вже сьогодні, однак завадили погодні умови.

 
Коментарі (0)