ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійХерсон визначився з місцями для купання

Херсон визначився з місцями для купання

Херсонцям визначили для купання 5 водних об’єктів, однак наразі туди зась. До оголошення початку пляжного сезону купання у місті заборонене.

У Херсоні для купання визначено 5 водних об’єктів, облаштованих пляжами, однак, до відкриття пляжного сезону купатися на них заборонено. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Херсонської міської ради.

Зокрема, мова про пляж «Молодіжний», спортивно-оздоровчий комплекс ТОВ «Конка», спортивно-оздоровчий комплекс яхт-клуб «Лілея», пляж «Південний»,  водну станцію і пляж Херсонської філії державного підприємства «Адміністрація морських портів України».

«Нині на вказаних водних об’єктах завершується оформлення відповідних дозвільних документів (паспорту пляжу) та проводяться підготовчі роботи з розгортання рятувальних постів, що згідно чинного законодавства є основними умовами для відкриття та експлуатації пляжів» - зазначається у повідомленні.

Окрім того, наголошується, що до відкриття пляжного сезону в місті, купання в акваторії цих водних об’єктів забороняється. Також категорично забороняється купання у не відведених для цього місцях (набережні ім. Генерала О.Федорова і просп. Ушакова та інші).

Про офіційне відкриття пляжів виконавчі органи міської ради обіцяють повідомити додатково.

 
Коментарі (0)