ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняХерсонщина не очікує критичної повені

Херсонщина не очікує критичної повені

Херсонська область на 90% готова до весняних паводків та повені. Місцева влада запевняє, що критичних ситуацій удасться уникнути.

Критичної повені в Херсонській області цього року не очікується. На цьому наголосив начальник ДСНС в області Олександр Мазілін.

«Фахівцями відомства та представниками органів влади здійснені перевірки зливових каналізаційних та дренажних систем населених пунктів, водовідвідних і меліоративних каналів, русел малих річок, водопропускних і гідротехнічних споруд. Перевірки засвідчили, що вказані об’єкти на 90% готові до весняних паводків та повені. Відповідно, сили та засоби аварійно-рятувальної та протипожежної служби цивільного захисту області готові до виконання поставлених завдань на період виникнення паводка і повені», – зазначив Олександр Мазілін.

Водночас директор Каховської ГЕС Ярослав Кобеля запевнив, що гідроелектростанція у повній мірі готова до безпечного пропуску весняного льодоходу.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Мінрегіон перевіряє стан зливової системи в населених пунктах України. Таким чином комунальники збираються уникнути підтоплення території.

 
Коментарі (0)