ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняХерсонщина поступово газифікується

Херсонщина поступово газифікується

Місцева влада запевняє, що днями буде відновлено роботи з будівництва підвідного газопроводу до кількох сіл Херсонщини, не зважаючи на те, що будівництво триває вже не один рік.

До кінця 2013 року буде завершено будівництво підвідного газопроводу до сіл Кучерявоволодимирівка та Червона Поляна Чалинського району Херсонської області. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Херсонської ОДА, посилаючись на слова голови облдержадміністрації Миколи Костяка.

«Питання газифікації сіл Кучерявоволодимирівка та Червона Поляна нарешті буде вирішено. До Нового року жителі матимуть газ у своїх оселях», - зазначив Микола Костяк та додав, що будівельні  роботи розпочнуться буквально днями.

Нагадаємо, питання газифікації вказаних сіл порушувалося ще у 2006 році, коли підрядною організацією на замовлення управління капітального будівництва обласної державної адміністрації за рахунок коштів державного бюджету було розпочато будівництво газопроводу високого тиску. У 2011 році перший пусковий комплекс газопроводу довжиною 13,5 тис. м було прийнято в експлуатацію.

Завершення будівництва другого пускового комплексу – підвідного газопроводу до сіл Кучерявоволодимирівка та Червона Поляна потребує прокладання газопроводу високого тиску довжиною 5,9 тис. м з монтажем двох ГГРП. Залишок коштів для введення об’єкта в експлуатацію складає 2,8 млн грн.

 
Коментарі (0)