ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоХмельниччанам пропонують 500 «доступних» квартир

Хмельниччанам пропонують 500 «доступних» квартир

Рішенням міжвідомчої комісії затверджено перелік з 16 об’єктів (500 квартир), на придбання яких жителям краю надаватимуться кредити. Ступінь готовності цих об’єктів 70% і більше

На Хмельниччині вже підписано 10 договорів на придбання доступного житла. А рішенням міжвідомчої комісії затверджено перелік з 16 об’єктів (500 квартир), на придбання яких жителям краю надаватимуться кредити. Ступінь готовності цих об’єктів 70% і більше.

Про це повідомляє прес-служба Хмельницької облдержадміністрації.

Як зазначається у повідомленні, у приміщенні ОДА відбулася церемонія підписання тристоронньої угоди на отримання кредиту на квартиру між банківською установою, управлінням Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву та позичальником.

Голова облдержадміністрації Василь Ядуха висловив переконання, що впровадження в життя цієї програми дозволить багатьом сім’ям покращити житлові умови.

«На сьогодні вже підписано 10 договорів. Це один з кращих показників у Західній Україні. Приємно те, що наші банківські установи зрозуміли державницьку позицію і стали на шлях співпраці», - підкреслив губернатор.

 «При облдержадміністрації створено інформаційно-консультаційний центр. На сьогоднішній день звернулося за інформацією 300 осіб, але реально виявили бажання отримати кредит 66 осіб», - поінформував Василь Ядуха.

Новосілля майбутні власники квартир святкуватимуть вже цієї осені, зазначається у повідомленні.

 
Коментарі (0)