ГоловнаНовини ЖКГСпецпроектиЯк правильно вибрати світлодіодний LED екран?

Як правильно вибрати світлодіодний LED екран?

Існуючі види лід панелей. Технічні характеристики світлодіодного екрана, на які потрібно звертати увагу при його виборі.
Led екран — оптимальний вибір для показу реклами, інформації, яку потрібно донести в короткі терміни до великого числа людей. Але це обладнання випускається різних видів. Залежно від призначення, місця установки його технічні характеристики будуть значно відрізнятися. Тому, перед тим, як купувати лед екран, варто ознайомитися з його технічними можливостями, щоб не помилитися у виборі.
 
Різновиди світлодіодного обладнання
 
Перше, що потрібно вирішити, — для яких цілей купується пристрій. Є моделі світлодіодних панелей, призначені для установки на вулиці, всередині будівлі. Зовнішні табло мають герметичний корпус, який захищає їх комплектуючі від пилу, вогкості, опадів. У внутрішніх лед панелей корпус не має захисту від вологи. Тому їх застосування можливе лише в сухих приміщеннях.
 
 
Рекламний екран: технічні можливості
 
Залежно від типу led панель може мати різні технічні характеристики.
 
Особливості інтер'єрного обладнання:
  • Крок пікселя — від 1,5 мм до 5 мм. Такий крок забезпечує високу деталізацію зображення.
  • Яскравість екрану розрахована на комфортне для очей людини зчитування інформації при включеному світлі та при природному освітленні.
  • Мінімальна відстань, з якого зручно зчитувати інформацію, становить 1 - 5 м. Максимальна дальність в середньому - 80 - 120 м.
  • Обладнання може працювати при температурі -10 ... + 50 ° C.
Характеристики вуличних led панелей:
  • Крок пікселя — від 5 мм до 30 мм.
  • Висока яскравість екрану, яка дозволяє чітко бачити картинку відмінної якості за будь-яких погодних умовах (сонячне світло, сніг, дощ).
  • Відстань, з якого видно інформація — понад 100 м. На широкоформатних екранах картинка видно з відстані до 800 - 1000 м.
  • Панелі можуть працювати при температурі -40 ... + 60° C, що дозволяє використовувати їх для показу реклами в регіонах з різними кліматичними умовами.

Вартість лед екрану
 
Ціна на світлодіодне обладнання залежить від його розмірів, характеристик, типу розміщення (вуличне, внутрішнє). Також потрібно визначитися, буде це монохромна або повнокольорова модель. Монохромний екран коштує недорого, але його діоди горять тільки одним кольором. Цього достатньо для інформаційних табло, рядків, що біжать.
 
Світлодіодні екрани показують понад 16 млн. кольорів. Вони стануть відмінним вибором для показу рекламних роликів, анонсів фільмів, трансляції конференцій, презентацій, ходу концертів.

Якщо ви не знаєте, який купити світлодіодний екран для показу рекламної інформації, зверніться за допомогою до компанії «РСТ», її телефони можна знайти на сайті ukr-svetodiod.com.ua. Співробітники підприємства вас проконсультують, підберуть відповідну за характеристиками led панель. 

 
Коментарі (0)