ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГЯлтинському газопроводу пожежа не страшна

Ялтинському газопроводу пожежа не страшна

Магістральний газопровід Бахчисарай-Ялта, який проходить по території Ялтинського горнолысового природного заповідника, продовжує працювати в звичайному режимі.

Магістральний газопровід Бахчисарай-Ялта, який проходить по території Ялтинського горнолісового природного заповідника через плато зі спуском в місто-курорт, продовжує працювати в звичайному режимі.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі ДАТ «Чорноморнафтогаз».

Газопостачання регіону здійснюється в повному обсязі. Пожежа, яку зараз гасять в заповіднику, локалізована на відстані 200 м від маршруту проходження газопроводу та загрози для нього не становить. Сама магістраль проходить під землею і має безлісну зону з обох сторін шириною більше 50 м.

Зараз на ділянці газопроводу, розташованого в районі пожежі, постійно чергує бригада лінійно-експлуатаційної служби ДАТ «Чорноморнафтогаз». Вона здійснює моніторинг ситуації і контроль за роботою газопроводу, по якому триває стабільне газопостачання Ялти. Так, вчора, 31 липня, споживачі регіону відібрали 57 тис. кубометрів природного газу.

Нагадаємо, в ніч з 26 на 27 червня загорівся Ялтинський заповідник: через пориви вітру вогонь розростався з величезною силою і міг досягти магістрального газопроводу Бахчисарай-Ялта.

 
Коментарі (0)