ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЯнуковичу показали прибуткове місце під сонцем

Януковичу показали прибуткове місце під сонцем

Під час робочої поїздки до АР Крим Президент України Віктор Янукович ознайомився з роботою сонячної електростанції «Перове» ТОВ «Актив Солар»

Під час робочої поїздки до АР Крим Президент України Віктор Янукович ознайомився з роботою сонячної електростанції «Перове» ТОВ «Актив Солар».

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Глави держави.

Виконавчий директор «Актив Солар» Йоханн Хартер поінформував Главу держави про проекти з виробництва екологічно чистої електроенергії, які реалізовуються в Україні, а також технології, що використовуються в будівництві сонячних електростанцій. 

Довідка:

Сонячна електростанція «Перове» - найбільший у світі фотоелектричний парк за показниками встановленої потужності, що виробляє екологічно чисту енергію і є абсолютно безпечною для довкілля. Станція дозволяє зменшити щорічні викиди СО2 в атмосферу на майже 105 тис. тонн. Усі компоненти сонячної станції можуть підлягати 100% повторній переробці.

Будівництво наземної сонячної установки на базі полікремнію здійснювалося із залученням українських технологій, матеріалів та устаткування. Проектували та реалізовували проект вітчизняні інженери, наші фахівці також займаються моніторингом та експлуатацією об’єкту.

Потужність станції становить 132,5 тис. МВт/год. на рік, вона здатна забезпечити потребу в електроенергії близько 26 тис. домогосподарств.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)