ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаЄБРР позбавить одеситів проблем з електроенергією

ЄБРР позбавить одеситів проблем з електроенергією

Кабінет Міністрів України схвалив остаточний звіт за результатами реалізації спільного з Європейським банком реконструкції і розвитку проекту «Будівництво високовольтної повітряної лінії в Одеській області.

Уряд України схвалив звіт за результатами реалізації спільного з ЄБРР проекту по будівництву лінії електропередачі в Одеській області. Сума інвестицій, вкладених ЄБРР, становила 25,7 млн євро.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Кабміну.

«Кабінет Міністрів України схвалив остаточний звіт за результатами реалізації спільного з Європейським банком реконструкції і розвитку проекту «Будівництво високовольтної повітряної лінії в Одеській області - будівництво лінії електропередачі 330 кВ Аджалик – Усатове», - відзначається в повідомленні.

Документ розроблено з метою завершення реалізації спільного з ЄБРР проекту будівництва цієї високовольтної повітряної лінії.

Лінію введено в експлуатацію. «Загальний обсяг інвестицій становив 60,3 млн євро (ЄБРР - 25,7 млн євро, НЕК «Укренерго» - 34,6 млн євро)», - говориться в повідомленні. Довжина повітряної лінії 330 становить 137,3 км.

Анна Недогибченко

 
Коментарі (0)