ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоЄБРР просить прискорити прийняття закону про НКРЕКП

ЄБРР просить прискорити прийняття закону про НКРЕКП

Закон про НКРЕКП є вкрай важливим для сектора енергетики та комунальних послуг, а також для приватизації компаній енергетичної галузі і без цього закону здатність ЄБРР повною мірою впроваджувати проекти в цьому секторі залишиться обмеженою.
Закон України про регулятора енергетики (НКРЕКП) є вкрай важливим для сектора енергетики та комунальних послуг, а також для приватизації компаній енергетичної галузі і без цього закону здатність ЄБРР повною мірою впроваджувати проекти в цьому секторі залишиться обмеженою. Про це йдеться в заяві ЄБРР.
 
"Закон України про регулятора енергетики, що довго розглядається Верховною Радою, є вкрай важливим для сектора енергетики та комунальних послуг, а також для приватизації компаній енергетичної галузі, тож ухвалити його потрібно було вже давно", - йдеться у заяві.
 
У заяві вказано, що "нещодавнє неприйняття цього законопроекту Радою підриває реформи, довіру інвесторів та вплине на загальну енергетичну незалежність України".

"Без цього закону здатність Європейського Банку Реконструкції та Розвитку повною мірою впроваджувати проекти в секторі енергетики та комунального господарства, які конче потрібні країні, залишиться обмеженою", - додали у ЄБРР. 

 
Коментарі (0)