ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоЄдиною електронною системою у сфері будівництва користується вже понад 35 тисяч людей

Єдиною електронною системою у сфері будівництва користується вже понад 35 тисяч людей

У Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва (ЄДЕССБ) створено понад 615 тисяч документів та зареєстровано близько 130 тисяч обʼєктів.
У Єдиній державній електронній системі у сфері будівництва (ЄДЕССБ) створено понад 615 тисяч документів та зареєстровано близько 130 тисяч обʼєктів.
 
Про це повідомила пресслужба Міністерства розвитку громад та територій України.
 
«Вже понад рік триває реформа сфери містобудування, яка базується на посиленні відповідальності, децентралізації та цифровізації. У кожному з цих напрямів є значні результати. Зокрема, органи місцевого самоврядування матимуть повноваження зупиняти самочинне будівництво. Крім того, нещодавно в першому читанні було схвалено законопроєкт, який посилює відповідальність усіх учасників будівельного процесу. Водночас ЄДЕССБ забезпечує прозорість у сфері містобудування. Наразі доступно вже 14 будівельних послуг, які можна отримати онлайн», — говориться у повідомлені.
 
Єдиною державною електронною системою у сфері будівництва користується вже понад 35 тисяч людей. 
 

Зазначимо, понад 20 тисяч користувачів Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва (ЄДЕССБ) на порталі Дія повідомили у ході опитування, що вважають, що електронні будівельні послуги сприяють подоланню корупції у сфері будівництва.  

 
Коментарі (0)