ГоловнаНовини ЖКГЖитлоЕфективне управління багатоповерховими будинками з допомогою «Мой Дом»

Ефективне управління багатоповерховими будинками з допомогою «Мой Дом»

Платформа moydom.com запущена у другій половині 2015 року, об'єднує мешканців багатоквартирних будинків, допомагаючи їм у вирішенні комунальних та майнових проблем.
Зареєструвавшись на сайті, можна створити власну групу для свого будинку, запросити до неї інших мешканців, та спільними зусиллями вирішувати проблеми дома, виконуючи функції ОСББ.
 
Новий соціальний проект Мой Дом надає широкий набір можливостей для керування ОСББ, прийняття спільних рішень, голосування з питань облаштування. Користувачі з числа найбільш активних мешканців стають адміністраторами будинків, створюють ОСББ або переносять частину функцій вже існуючого об'єднання мешканців на платформу moydom.com.
 
Згідно з прийнятим законом, регулюючого особливості здійснення права власності для мешканців багатоквартирних будинків, зробило платформу moydom.com ще більш актуальною. На її основі створюються ОСББ, яким делегуються повноваження з управління будинками. Пропонований проектом Мой Дом функціонал достатній для того, щоб мешканці могли у зручний їм час приймати участь в обговоренні комунальних проблем та пошуку шляхів що до їх вирішення.
 
Автори проекту обіцяють не зупинятися на досягнутому, поступово впроваджуючи нові функції та розвиваючи наявні. Постійними користувачами ресурсу є понад 23 тис. людей, які встигли оцінити його переваги і організували власні ОСББ. В системі зареєстровано кілька мільйонів будинків.
 
У разі, якщо мешканці не змогли або не захотіли створювати ОСББ, у відповідності з законом, рішенням проблем багатоповерхівки займається керуюча компанія. Мой Дом дозволяє підключити таку керуючу компанію до платформи, що дозволить налагодити комунікації між мешканцями та комунальними службовцями.
 
В умовах, коли стан будинків в набагато більшою мірою залежить від ініціативності мешканців, ніж від старань комунальних служб, moydom.com і створювані з її допомогою ОСББ - є реальним рішенням для багатьох проблем. Надаючи платформу для обговорення та управління ОСББ, Мой Дом стає місцем, де всі мешканці можуть висловити свою думку і взяти участь в прийнятті важливих рішень.
 
Найбільше нових користувачів сайтом доводиться на великі міста: Кривий Ріг, Харків, Дніпро, Київ, Одеса, Львів, Миколаїв. 
 
 
Коментарі (0)