ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГЕкологічна комісія Київради закликає відновити роботу бюветів у столиці

Екологічна комісія Київради закликає відновити роботу бюветів у столиці

У Києві виникла проблема із роботою низки бюветних комплексів, оскільки КП «Київводфонд», на балансі якого вони знаходяться, вчасно не уклало договори з ПАТ «Київводоканал»

Постійна комісія Київської міської ради з питань екологічної політики звертається до керівництва КП «Київводфонд», на балансі якого знаходяться бюветні комплекси столиці, якнайшвидше відновити їхню роботу.

Про це повідомив голова постійної комісії Київської міської ради з питань екологічної політики, голова депутатської фракції «Республіка Київ» Денис Москаль, інформують у прес-службі політика.

За словами Д.Москаля, у Києві виникла проблема із роботою низки бюветних комплексів, оскільки КП «Київводфонд», на балансі якого вони знаходяться, вчасно не уклало договори з ПАТ «Київводоканал» на обслуговування цих об’єктів.

«Через те, що керівники підприємства вчасно не уклали необхідні договори, тисячі киян, які звикли набирати воду у бюветах, позбавлені такої можливості. До нас постійно надходять скарги від людей. Переконаний, що ця ситуація у столиці є неприпустимою і її необхідно якомога швидше виправляти», - переконаний політик.

На переконання депутата, у разі, якщо чиновники не зможуть відновити роботу бюветів самостійно, вживати необхідних заходів доведеться голові КМДА О.Попову.

«Кияни не повинні страждати через недбалість керівництва «Київводфонду». Це підприємство має працювати для поліпшення роботи бюветів, а не навпаки! Тому від імені комісії ми звернулися до голови міської адміністрації із проханням вжити необхідних заходів і вирішити проблему», - наголосив Д.Москаль.

Нагадаємо, у Києві налічується 204 бювети, з яких 91 не працює. На баланс КП «Київводфонд» бювети було передано згідно із розпорядженням КМДА від вересня 2011 р.

Джерело:  УНН

 
Коментарі (0)