ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЕкологічне питання зачепили у Криму

Екологічне питання зачепили у Криму

На Півдні України подбають про стан земної атмосфери. У Криму планують відкрити сучасні пости спостереження за станом повітря.

У Криму планують відкрити сучасні пости спостереження за станом повітря. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Ради міністрів АР Крим. 

Зокрема, голова Республіканського комітету АРК з охорони навколишнього природного середовища Дмитро Татаров повідомив, що у цей час сучасні пости спостереження за станом атмосферного повітря відкрито в Алушті, Ялті й Армянську. Крім того, у найближчій перспективі планується відкрити такі пости ще в чотирьох містах, серед них Судак, Феодосія і Євпаторія.
 
Крім того, постійно діюча Міжвідомча комісія при Раді міністрів Криму з питань моніторингу навколишнього природного середовища АРК  ухвалила проект нової редакції Програми регіонального моніторингу навколишнього природного середовища Криму на 2010-2016 роки з урахуванням внесених зауважень і пропозицій, а також проект положення про Регіональний інформаційно-аналітичний центр моніторингу навколишнього природного середовища АРК.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, рівень забрудненості повітря весь час зростає і у столиці.
 
Так, згідно з дослідженнями, рівень вмісту небезпечних забруднювачів перевищено в кілька разів. Найбрудніше повітря - традиційно в районах головних автомагістралей, а дихати на повні груди, не побоюючись за здоров'я, можна хіба що в зелених зонах.
 
Коментарі (0)