ГоловнаНовини ЖКГОСББЕ.Кругляк плекає надію, що Нацрада з питань ОСББ стане дієвим органом

Е.Кругляк плекає надію, що Нацрада з питань ОСББ стане дієвим органом

Національна рада з питань створення та забезпечення функціонування ОСББ має стати дієвим, ефективним органом. Одне з її головних завдань – створити практичні умови для роботи об’єднань.
Національна рада з питань створення та забезпечення функціонування ОСББ має стати дієвим, ефективним органом. Одне з її головних завдань – створити практичні умови для роботи об’єднань. В свою чергу Уряд повинен напрацювати необхідну нормативно-правову базу, щоб Рада спільно з органами місцевого самоврядування могла вирішувати проблемні питання. Про це сказав заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Едуард Кругляк під час засідання Ради. 
 
Під час засідання Ради створено 7 робочих груп: 
 
• з питань отримання інформації про співвласників багатоквартирного будинку  при створенні та діяльності ОСББ.
• з питань своєчасності відшкодування державою ОСББ призначених населенню субсидій та наданих пільг та стимулювання малозабезпечених сімей щодо сплати внесків на капітальний ремонт багатоквартирного будинку.
• з вирішення проблемних питань щодо забезпечення газопостачання та електропостачання багатоквартирних будинків, де створені ОСББ.
• з вирішення проблемних питань експлуатації та капітального ремонту ліфтового господарства багатоквартирних будинків, у яких здійснюють діяльність ОСББ.
• з вирішення проблемних питань експлуатації автономних систем теплопостачання (дахових котелень) багатоквартирних будинків, у яких здійснюють діяльність ОСББ.
• з вирішення питань взаємодії ОСББ та Державної міграційної служби (передача картотеки, доступ ОСББ до інформації про кількість зареєстрованих осіб у багатоквартирних будинках.
• з вирішення проблемних питань перетворення ЖБК в ОСББ. 
 
Коментарі (0)