ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГЕксперт: Боротьба з зарплатою в конвертах призведе до зростання неплатежів за ЖКП

Експерт: Боротьба з зарплатою в конвертах призведе до зростання неплатежів за ЖКП

Якщо громадяни, які отримують зарплату в конвертах, залишаться без субсидій, то в Україні очікується шокуюча заборгованість за комунальні послуги

 

Якщо громадяни, які отримують зарплату в конвертах, залишаться без субсидій, то в Україні очікується шокуюча заборгованість за комунальні послуги.

Про це в коментарі ГолосUA повідомив експерт з питань енергетики Валентин Землянський.

«Якщо українці, які отримують зарплату в конвертах, залишаться без субсидій, то в країні очікується шокуюча заборгованість за комунальні послуги. У нас вже на сьогоднішній день 47 мільярдів доларів заборгованості за комуналку », - сказав В. Землянський.

За його словами, у більшості неплатників просто немає грошей на оплату.

«Оновлену" картинку "ми побачимо до березня. І, боюся, вона буде шокуючою », - резюмував В. Землянський.

Нагадаємо, в.о. заступника голови Державної фіскальної служби Євген Бамбизов заявив, що громадяни, які отримують зарплату в конвертах, залишаться без субсидій.

Бамбизов зазначив, що УКРІНФОРМ для боротьби з тіньовою економікою активізує співпрацю з Міністерством соціальної політики. За його словами, коли відомство буде виявляти неофіційно працевлаштованих осіб, то буде передавати цю інформацію в Мінсоцполітики, а там вже будуть проектувати її на отримання субсидій.

 

 
Коментарі (0)