ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЕкспертні комісії розставлять оцінки українським шляхам

Експертні комісії розставлять оцінки українським шляхам

Протягом жовтня дорожнє покриття України проходитиме перевірку. Експерти оцінять стан покриття проїжджої частини, узбіч, тротуарів, технічних засобів організації дорожнього руху, тощо.

З 1 по 20 жовтня спеціалісти регіональних служб автомобільних доріг та облавтодорів спільно з представниками обласних підрозділів ДАІ МВС, Укрзалізниці,  Укртрансінспекції та комунальних організацій проведуть осінній комісійний огляд автомобільних доріг. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі «Укравтодору».

Відповідно до спільної службової телеграми Державного агентства автомобільних доріг та Департаменту державної автомобільної інспекції  в ході огляду утворені експертні комісії оцінять стан покриття проїжджої частини, узбіч, тротуарів, технічних засобів організації дорожнього руху, автопавільйонів і забезпечення видимості на дорогах як державного, так і місцевого значення.

Крім того, спеціалісти перевірять готовність виробничих підрозділів до утримання доріг у зимовий період та їх готовність до надзвичайних ситуацій внаслідок різкого погіршення погодних умов.

Особливу увагу фахівці приділять аварійно-небезпечним ділянкам доріг, місцям концентрації ДТП, відновленню зовнішнього освітлення, а також належному утриманню смуги відведення та придорожніх територій.

Виявлені недоліки в утриманні доріг будуть зафіксовані в спеціальних актах огляду, де також зазначатимуться комплекс необхідних заходів та терміни їх ліквідації.

 
Коментарі (0)