ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЕлектропостачання Донецька наближається до повного відновлення

Електропостачання Донецька наближається до повного відновлення

Попри напружену атмосферу в місті, у два райони Донецька повернули світло. Досі без електропостачання залишаються лише мешканці мікр. Грабари.

У Петровському та Кіровському районах Донецька відновили електропостачання 32 трансформаторних підстанцій. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Донецької міської ради.

«Аварійні бригади відновили електропостачання 32 трансформаторних підстанцій в Петровському та Кіровському районах, живляться житлові будинки мікрорайонів Бірюзова, Тихий, Брикетна, селища шахт Трудовська і Челюскінців», - йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що без електропостачання досі залишається мікр. Грабари в Куйбишевському районі, де пошкоджено 19 трансформаторних підстанцій.

Зазначимо, станом на 9.30 обстановка в місті залишається напруженою. Доносяться віддалені звуки вибухів з боку смт Оленівка та Ясинуватського посту. Однак, системи життєзабезпечення міста працюють. Громадський транспорт вийшов на автомагістралі і здійснює перевезення пасажирів.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, аварійна служба КП «Донецькміськводоканал» усунула 17 поривів на мережах водопостачання міста і 28 підпорів на каналізаційних мережах. Однак, в результаті вчорашнього обстрілу пошкоджено знову кілька об'єктів підприємства.

 
Коментарі (0)