ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняОбстріли в Донецьку руйнують об'єкти «Донецькміськводоканалу»

Обстріли в Донецьку руйнують об'єкти «Донецькміськводоканалу»

Комунальники не встигають відновлювати об'єкти, пошкоджені в результаті бойових дій. Вчора обстріли знову пошкодили кілька об'єктів підприємства.

За вчорашній день аварійна служба КП «Донецькміськводоканал» усунула 17 поривів на мережах водопостачання міста і 28 підпорів на каналізаційних мережах. Однак, в результаті обстрілу було пошкоджено ще кілька об'єктів підприємства. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Донецькміськводоканалу».

«Зокрема пошкоджено стіни, вікна і кілька приміщень в будівлі водопровідно-каналізаційної служби №9 в Петровському районі. Зруйновано приміщення служби «Водозбут» Петровського району: пошкоджено меблі та комп'ютерна техніка. Служба тимчасово перенесено в Кіровський район. Аварійні бригади Петровського району тимчасово розміщені в Кіровському та Куйбишевському районах і продовжують працювати на мережах міста. Снаряд потрапив також в будівлю Головної каналізаційної насосної станції. Ключове обладнання об'єкта вціліло, однак є пошкодження. Персонал станції не постраждав», - йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», минулого тижня постраждали будівлі каналізаційно-насосної станції №7 у Куйбишевському районі та водопровідного вузла ДКЗХИ. Вузол, як і раніше, залишається без електропостачання і не функціонує.
 
На сьогоднішній день по місту працюють 11 аварійних бригад на мережах водопостачання та 9 - на каналізаційних мережах. Умови роботи аварійної служби надзвичайно складні.
 
Нагадаємо, у зв'язку із зупинкою каналу «Сіверський Донець-Донбас», комунальне підприємство «Донецькміськводоканал» змушене було перейти на ще більш економний режим водопостачання. У повному обсязі вода буде подаватися всім споживачам з 18:00 до 21:00. Раніше вода в Донецьку подавалася в повному обсязі всім жителям з 17:00 до 22:00.
 
Коментарі (0)