ГоловнаНовини ЖКГТранспортТранспорт Харкова поїде відремонтованими шляхами

Транспорт Харкова поїде відремонтованими шляхами

У Харкові реконструюють інфраструктуру електротранспорту. Комунальні працівники міста прокладають нові тролейбусні лінії та реконструюють трамвайні колії.

У Харкові оновлюють інфраструктуру електротранспорту. Зокрема, комунальники займаються капітальним ремонтом трамвайних шляхів і реставрацією тролейбусної контактної лінії. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської  міської ради.

За словами директора КП «Міськелектротранссервіс» Владислава Васенко, наразі у місті проведено реконструкцію тролейбусної контактної мережі на перехресті вул. Сумської та пр. Правди, ремонтується ділянка в пер. Пискуновському з виходом на пров. Лосівський. Капітально відремонтовано 400 м трамвайної колії на вул. Полтавський шлях.
 
Працівники підприємства проклали нову тролейбусну лінію в пер. Забайкальському, на ділянці від пр. Героїв Сталінграда до вул. Ньютона, а також додаткову ділянку контактної мережі по пр. Героїв Сталінграда (в районі вул. Одеської).
 
Як зазначив Владислав Васенко, наступного року планується завершити реконструкцію контактної мережі, що зараз ведеться на пр. Маршала Жукова. На проспекті обіцяють  повністю замінити опори контактної мережі на сучасні.
 
«Раніше встановлювалися або бетонні, або металеві стовпи, про естетичну привабливість яких говорити не доводилося. Сьогодні ми не просто їх міняємо на нові, а намагаємося, щоб навіть ця складова вулиці була приємна для ока городян і гостей міста і виконувала не тільки функцію опорного стовпа, а ще й естетичну. Тому ми проводимо ці роботи спільно з харківськими архітекторами», - розказав Владислав Васенко.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Харків виділяє 10 мільйонів гривень на ремонт вулиць , на яких мають замінити асфальтобетонне покриття, відремонтувати тротуари та ін. Втім, на деяких із цих вулиць раніше уже проводилися ремонтні роботи.

 
Коментарі (0)