ГоловнаВибір редакціїКоментаріЕлементи фан-зони переїжджають у парки

Елементи фан-зони переїжджають у парки

Санвузли, які знаходяться у київській фан-зоні, організатори хочуть перенести у паркові зони або використовувати на великі свята.
Елементи фан-зони переїжджають у парки
Новини по темі

Санвузли, які знаходяться у київській фан-зоні, організатори хочуть перенести у паркові зони або використовувати на великі свята. Про це вчора на прес-конференції повідомив куратор фан-зони Вілен Матвєєв.

«Що ж стосується санвузлів, які там стоять, ми обговорюємо це з містом, що з ними робити. Можливо, по якійсь соціальній програмі, ми перемістимо їх в паркові зони чи кудись, де це більш необхідно. Або ми часткового залишимо їх на складах, і за необхідності на великі свята у місті, на яких збираються стільки ж відвідувачів, скільки у фан-зоні, ми будемо їх виставляти знову, тому що вся система підключена і готова», - зазначив Вілен Матвєєв.

За його словами, санвузли є надійними, бо «пройшли перевірку життєвими реаліями». Вілен Матвєєв зазначив, що ними користувались 1,3 млн відвідувачів фан-зони.

Демонтаж фан-зони вже розпочався. Що стосується елементів інфраструктури фан-зони після демонтажа, то всі тимчасові конструкції, такі як огорожі та палатки, будуть розібрані та відвезені на склади. Сцену теж розберуть, екрани знімуть.

РБК

 
Коментарі (0)