ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаЕнергетика України стане некерованою після передачі АЕС Кабміну - Эксперт

Енергетика України стане некерованою після передачі АЕС Кабміну - Эксперт

Енергетична галузь стане некерованою, якщо "Енергоатом" перепідпорядкують Кабнету міністрів України

Енергетична галузь стане некерованою, якщо "Енергоатом" перепідпорядкують Кабнету міністрів України. Таку думку у коментарі УНН висловив колишній міністр енергетики Іван Плачков.

"Таке рішення загрожує тим, що енергетична галузь втратить не тільки керованість, а й координацію. Укренерго вже передали під управління міністерства фінансів, що неправильно. Перепідпорядкування "Енергоатому" вдвічі погіршить ситуацію", - каже він.

Плачков також припустив, чим керуються прихильники ідеї передачі Кабміну ГЕС та АЕС.

"Якщо це зроблять, то міністр палива та енергетики буде просто фігурою - без повноважень і впливу. Не тільки на поточну ситуацію, а й на стратегічні питання розвитку галузі в цілому. Оцього мабуть і прагнуть ті, хто таке пропонує", - додав він.

 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
16 Вересня 2020 p. 19:30
І знову "Євро-Реконструкція" (м.Київ, Дарницький район) відключило гарячу воду, - це вже втретє за час епідемії. --------------------Перше відключення припало на липень - серпень і тривало майже місяць; потім на декілька днів гарячу воду включили. Друге відключення було у кінці серпня і тривало десь тиждень. А сьогодні вже третє відключення. Скільки воно буде тривати - повідомлю потім. ----------------------------------------------- А тим часом від холодної води можуть початися масові застуди, які тільки посилять епідемію.