ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоЕнергоатом готується до суду проти РФ щодо компенсації за активи, втрачені в Криму

Енергоатом готується до суду проти РФ щодо компенсації за активи, втрачені в Криму

ДП "НАЕК "Енергоатом" та Юридична фірма Shearman & Sterling уклали договір про надання послуг щодо підготовки та направлення повідомлення про спір від імені компанії до Російської Федерації
17 грудня 2020 року між ДП "НАЕК "Енергоатом" та Міжнародною юридичною фірмою Shearman & Sterling укладено договір про надання послуг щодо підготовки та направлення повідомлення про спір від імені компанії до Російської Федерації.
 
Енергоатом розпочинає процес проти РФ щодо компенсації за активи, втрачені в Криму, про це повідомила пресслужба НАЕК "Енергоатом".
 
"Інтереси ДП "НАЕК "Енергоатом" представлятиме відома міжнародна юридична компанія, що раніше вже брала участь в аналогічних справах проти РФ та має значний досвід і беззаперечне лідерство у вирішенні складних інвестиційних арбітражних спорів, зокрема має унікальний досвід в інвестиційних арбітражних справах проти Російської Федерації", - йдеться у повідомленні.
 

Нагадаємо, Рада Європейського Союзу, 17 грудня, ухвалила рішення продовжити санкції, введені у відповідь на дії Росії, які дестабілізують ситуацію в Україні, і націлені на окремі сектори російської економіки ще на пів року - до 31 липня 2021 року.  

 
Коментарі (0)