ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняЄС має намір зупинити будівництво "Північного потоку-2"

ЄС має намір зупинити будівництво "Північного потоку-2"

За даними газети "Комерсант", Єврокомісія намагається поширити свої правові норми на всі Балтійське море.

За даними газети "Комерсант", Єврокомісія намагається поширити свої правові норми на всі Балтійське море.

Газета не виключає, що Брюссель, стурбований наміром "Газпрому" прокласти через Балтику до Німеччини газопровід Nord Stream 2, може запропонувати Москві переговори про юридичний статус проекту. Їх мета - прибрати "правовий вакуум", під яким розуміється неможливість контролювати морські імпортні газопроводи відповідно до енергозаконодательством ЄС.

Газета пояснює, що Nord Stream 2, як і інші подібні проекти, не підпадає під юрисдикцію Євросоюзу, і Москва, навряд чи погодиться на переговори з Брюсселем, здатні затягнути реалізацію проекту "Газпрому".

Катерина Ващилко з адвокатського бюро А2 вважає, що швидше за все, Москві буде запропоновано підписати ряд правових документів по особливому статусу ділянок із застосуванням правил європейського законодавства. Це не означає, що таким чином комісія знайде нові аргументи на його припинення, вважає Ващилко, але в новому правовому визначенні статусу Nord Stream 2 Єврокомісія, очевидно, буде пропонувати не найвигідніші опції, грунтуючись на досвіді роботи по першому Nord Stream.

Думаєте про оновлення гардеробу? Милі жінки, все найнеобхідніше представлено на сайті https://bolf.ua/ukr_m_%D0%96%D1%96%D0%BD%D0%BE% D1% 87% D0% B8% D0% B9-% D0% BE% D0% B4% D1% 8F% D0% B3-1888.html . Тут величезний каталог жіночого одягу та аксесуарів. Заходьте і вибирайте.

 
Коментарі (0)