ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетикаЄС виділить 1 млн євро для проекту «Розвиток відновлюваної енергетики в Україні»

ЄС виділить 1 млн євро для проекту «Розвиток відновлюваної енергетики в Україні»

Європейський Союз виділить 1 мільйон євро для реалізації річного проекту Twinning "Розвиток відновлюваної енергетики в Україні"
Європейський Союз виділить 1 мільйон євро для реалізації річного проекту Twinning "Розвиток відновлюваної енергетики в Україні", який почали австрійсько-італійський консорціум і Держенергоефективності.
 
Про це повідомляє прес-служба Держенергоефективності.
 
"В рамках проекту експерти ЄС нададуть рекомендації Держенергоефективності та іншим зацікавленим сторонам щодо приведення українського законодавства у відповідність з європейським і поділяться досвідом щодо збільшення частки відновлюваних джерел енергії та стимулювання" зелених "інвестицій", - повідомили в Держенергоефективності.
 
Партнери проекту разом розроблятимуть проекти змін до українського законодавства, щоб привести його у відповідність до положень Директиви Євросоюзу про поновлювані джерела енергії.
 
Також вони будуть спільно працювати над реалізацією урядових планів дій в галузі відновлюваної енергетики.
 
Термін реалізації проекту становить 15 місяців.
 

Нова директива ЄС з відновлюваної енергетики встановлює обов'язкову мету - не менше 32% всієї енергії в Євросоюзі до 2030 року має бути вироблено з відновлюваних джерел. 

 
Коментарі (0)