ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЄвпаторія: 100 тис. городян залишилися без води

Євпаторія: 100 тис. городян залишилися без води

25 лютого у зв'язку з аварією в місті була припинена подача гарячої води, 26 лютого з 10:00 до 11:00 холодна вода подавалася для поповнення населенням запасів

За даними прес-служби Головного управління МНС в Криму, 25 лютого водоканал зафіксував значну втрату води через дев'ять поривів на водоводі від Сакського кладовища до залізничної станції Прибережної. Щоб уникнути втрат води було зменшено тиск у водогоні. До ліквідації аварії було залучено шість одиниць техніки.

За даними прес-служби виконкому Євпаторійської міськради, 25 лютого у зв'язку з аварією в місті була припинена подача гарячої води, 26 лютого з 10:00 до 11:00 холодна вода подавалася для поповнення населенням запасів. Для забезпечення населення водою було прийнято рішення про її підвезення по мікрорайонах. Привізну воду можна використовувати як технічну для побутових потреб, для пиття та приготування їжі – після кип'ятіння.

В ніч на неділю вдалося усунути один з поривів на водоводі, проте ще кілька аварійних ділянок вимагають серйозних відновлювальних робіт. Для ліквідації аварії було направлено ще одинадцять одиниць техніки, у тому числі п'ять одиниць техніки МНС.
У зв'язку з підвищеним попитом в магазинах на воду в пляшках, влада доручила підприємствам торгівлі забезпечити своєчасний підвіз товару і його безперебійну реалізацію.

Аварія на водогоні також викликала проблеми з роботою котельні 6-го мікрорайону. Її будуть запускати індивідуально, використовуючи резервні джерела води.

За матеріалами е-Крим

 
Коментарі (0)