ГоловнаНовини ЖКГТранспортЄврофанів возитимуть по столиці за спеціальною схемою

Єврофанів возитимуть по столиці за спеціальною схемою

Відпрацьовано схему транспортування вболівальників з аеропорту «Бориспіль» до Києва під час практичних тестувань.

Комунальні служби міста провели тестування операційного плану підготовки до перевезень уболівальників від Міжнародного аеропорту «Бориспіль» до центральної частини Києва під час ЄВРО-2012.

У тестуванні взяли участь близько 1 тис. студентів навчальних закладів столиці, фахівці аеропорту «Бориспіль», профільних головних управлінь міста та комунальних підприємств.

Під час проведення тестування було здійснено перевірку працездатності шляхів доступу вболівальників до станцій метрополітену «Кловська» і «Бориспільська» та у зворотному напрямку. Перевірили також пропускну здатність вказаних станцій, роботу волонтерів на них.

Крім того, транспортні служби відпрацювали подачу автобусів для посадки-висадки вболівальників на ст. метро «Бориспільська» і в аеропорту «Бориспіль». Були протестовані схеми відстою автобусів, а також схеми руху автобусів до аеропорту «Бориспіль» та у зворотному напрямку з відпрацюванням заїзду в буферну зону.

Не залишилися поза увагою столичних фахівців та спеціалістів аеропорту також схеми проходження вболівальників на прибуття та відправлення у «Борисполі», пропускної здатності аеровокзалу, готовності аеропорту до масових скупчень пасажирів тощо.

 

Ольга Туча

 
Коментарі (0)