ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЄвромайдан спіткали комунальні проблеми

Євромайдан спіткали комунальні проблеми

Комунальні незручності не обходять Євромайдан повз. Зокрема, представники акції протесту нарікають на проблему вивезення сміття з площі.

Координатори штабу національного спротиву заявляють про труднощі з доставкою продуктів мітингувальникам, а також вивезенням сміття з Майдану Незалежності в Києві. Про це заявили депутати Верховної Ради від фракції «Батьківщина» Степан Кубів і фракції «Свобода» Михайло Блавацький, повідомляє Радіо Свобода.

Депутати зауважують, що в центр міста не пропускають автомобілі з продуктами харчування для учасників акції.  Крім того, депутат Степан Кубів звернувся до адміністрацій Подільського та Шевченківського районів Києва із проханням сприяти вивезення сміття із центру Києва.

Зі свого боку, Михайло Блавацький наголосив, якщо проблема з вивезенням сміття не буде вирішена, то мітингувальники перенесуть пакети зі сміттям під будинки Печерської райадміністрації, адміністрації президента або під стіни парламенту.

Нагадаємо, раінше «Україні Комунальній» у Шевченківській районній держадміністрації заявляли, що ситуація знаходиться під контролем,  мовляв проблеми із вивозом сміття на території Євромайдану відсутні, адже робота  комунальних служб із представниками мітингуючи налагоджена.

Так, за словами заступника голови Шевченківської РДА Олександра Малихіна,  зазвичай коли сміття накопичується, комендант Євромайдану зв'язується із КП ШЕУ Шевченківського району і підприємство вивозить сміття.

 
Коментарі (0)