ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГЄвропа поможе ОТГ з будівництвом ЦНАПів

Європа поможе ОТГ з будівництвом ЦНАПів

Оголошено прийом заявок на участь у останньому 4-му раунді однієї з найбільших програм міжнародної технічної допомоги для України в рамках реформи децентралізації - Програми "U-LEAD з Європою"

Оголошено прийом заявок на участь у останньому 4-му раунді однієї з найбільших програм міжнародної технічної допомоги для України в рамках реформи децентралізації - Програми "U-LEAD з Європою". До 30 червня 2019 року органи місцевого самоврядування можуть подавати заявки на створення нових сучасних центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) або модернізацію існуючих.

“Новина для всіх ОТГ! Розпочався прийом заявок на участь в останньому – 4-му раунді конкурсу по створенню/модернізації ЦНАП. Тобто, ще 150 громад зможуть отримати можливість створити або модернізувати ЦНАП за підтримки Програми “U-LEAD з Європою” створення ЦНАП. Часу не дуже багато – лише до 30 червня. І буде відібрано лише до 150 ОТГ. Тому не зволікайте, вивчайте інформацію та подавайте заявку на участь! Не втрачайте шанс зробити дійсно крутий сучасний ЦНАП у своїй громаді чи вдосконалити роботу вже існуючого!”, - написав заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе на своїй сторінці у Facebook.

Учасниками програми можуть стати громади з усіх областей України, у тому числі, Луганської і Донецької. Також піднято верхній поріг для міст, які можуть брати участь у програмі, – з 50 тисяч мешканців до 100 тисяч.

У рамках програми надається фахова та матеріальна допомога у створенні/модернізації ЦНАП. Для цього конкурсантам необхідно надати придатне приміщення для розміщення ЦНАП і у разі проходження конкурсу їм буде надана допомога у:

- налаштуванні ефективної роботи центру;

- дизайні приміщення;

- закупівлі меблів, необхідного обладнання та офісної техніки;

- програмного забезпечення;

- навчання персоналу;

- мобільного ЦНАП.

 

 
Коментарі (0)