ГоловнаКоментаріБудівництвоЮ.Свириденко: "Приватний капітал буде основою для відновлення і розвитку України"

Ю.Свириденко: "Приватний капітал буде основою для відновлення і розвитку України"

План відновлення і розвитку України на найближчі чотири роки, підтриманий фінансуванням Євросоюзу на EUR50 млрд, планують розробити в тісному партнерстві з бізнесом до кінця жовтня цього року
План відновлення і розвитку України на найближчі чотири роки, підтриманий фінансуванням Євросоюзу на EUR50 млрд, планують розробити в тісному партнерстві з бізнесом до кінця жовтня цього року, повідомила перша віцепрем'єрка - міністерка економіки Юлія Свириденко на зустрічі з Європейською бізнес асоціацією (ЄБА).
 
"Приватний капітал буде основою для відновлення і розвитку України. Тому ми разом із вітчизняним бізнесом маємо розробити План України в рамках Ukraine Facility, який дасть змогу отримати від ЄС 50 млрд євро фінансування для розвитку економіки протягом наступних чотирьох років", - сказала вона.
 
Перша віцепрем'єрка закликала представників бізнесу долучатися до робочих груп із напрацювання цього документу та надавати свої пропозиції щодо визначення пріоритетних секторів розвитку та програм для їхнього стимулювання, які дадуть змогу максимально швидко відновити країну.
 

Серед пріоритетних секторів оборонний, аграрний, енергетика, зелена металургія, важливий акцент - на розвитку переробної галузі та виготовленні продукції з високою часткою доданої вартості. 

 
Коментарі (0)