ГоловнаНовини ЖКГПодіїКабмін до кінця тижня має представити оновлену програму дій

Кабмін до кінця тижня має представити оновлену програму дій

Президент на зустрічі з членами Кабміном, представниками парламентських комітетів і керівництвом правоохоронних органів повідомив, що уряд готовий до кінця цього тижня представити оновлений варіант програми дій.
Президент Володимир Зеленський на зустрічі з членами Кабінету міністрів України, представниками парламентських комітетів і керівництвом правоохоронних органів повідомив, що уряд готовий до кінця цього тижня представити оновлений варіант програми дій.
 
Як повідомляє пресслужба глави держави, він нагадав, що Верховна Рада не підтримала першу редакцію Програми діяльності Кабінету міністрів України.
 
"Парламентські комітети висловили численні зауваження та пропозиції. Багато критики надійшло від депутатів" Слуги народу ". Як повідомив прем'єр-міністр, уряд уважно опрацювало всі конструктивні пропозиції та готове на цьому тижні представити парламенту оновлену Програму дій уряду 2.0", - заявив на зустрічі Зеленський .
 
У той же час прем'єр-міністр України Денис Шмигаль зазначив, що Кабмін буде просити винести нову програму дій на розгляд парламенту і підтримати її 18-19 червня.
 
За його словами, документ доопрацьований з урахуванням пропозицій всіх комітетів, завдань політичній програмі президента України Володимира Зеленського та партії "Слуга народу", а також указів глави держави і зауважень від комітетів.
 

"Це структурний документ, який складається з двох розділів. Перший - це антикризовий розділ. Другий - довгострокові пріоритети діяльності уряду. Кожен з розділів збігається з тими напрямками стратегії, які є в міністерствах. Кожен розділ містить очікувані результати і показники, як і годиться для такої програми", - зазначив Шмигаль. 

 
Коментарі (0)