ГоловнаНовини ЖКГПодіїКабмін дозволив роботу непродовольчих ринків

Кабмін дозволив роботу непродовольчих ринків

Працюватимуть з дотриманням протиепідемічних заходів, як і продуктові

Працюватимуть з дотриманням протиепідемічних заходів, як і продуктові

Сьогодні, 14 травня, на позачерговому засіданні Кабмін дозволив відновити роботу непродовольчих ринків, прийнявши відповідні зміни до постанови №211 від 11 березня 2020 року, повідомляється на Урядовому порталі. За словами глави МОЗ Максима Степанова, ці зміни дозволять повне торгове обслуговування населення.

Непродовольчі ринки будуть працювати за умови дотримання санітарно-епідемічних заходів безпеки за принципом роботи продовольчих магазинів, а саме рішення Кабміну набуде чинності після опублікування.

"Якщо працюють магазини непродовольчих товарів, то треба відкрити і ринки. На тих же умовах, що і продовольчі: з усіма заходами безпеки для людей, щоб мінімізувати ризики зараження", - підкреслив президент Володимир Зеленський, реагуючи на ініціативу Кабміну.

Нагадаємо, 12 травня Зеленський допустив розгляд наступних етапів ослаблення карантину. У МОЗ підтвердили, що кількість хворих, які звертаються з пневмонією, зменшується. Станом на це число в Україні вже працювали 569 продуктових ринків.

 

 
Коментарі (0)