ГоловнаНовини ЖКГПодіїКабмін хоче заборонити відключення електроенергії за несплату на період карантину

Кабмін хоче заборонити відключення електроенергії за несплату на період карантину

На позачерговому засіданні уряду Кабінет міністрів доручив розробити механізм про заборону відключення електроенергії за несплату на період карантину через коронавірус
На позачерговому засіданні уряду Кабінет міністрів доручив розробити механізм про заборону відключення електроенергії за несплату на період карантину через коронавірус. 
 
Про це повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль у своєму Telegram-каналі.
 
"Роздав сьогодні на позачерговому засіданні низку доручень: підготувати проекти рішень, які допоможуть спростити доступ до отримання пенсій. Розробити механізм щодо заборони відключення електроенергії та нарахування пені через заборгованість для приватних споживачів. Запровадити обмеження перебування не більше 2-х осіб у кімнатах готелів та хостелів на час карантину. Винятки – лише для родин", - написав Денис Шмигаль.
 
Також він доручив Міністерству охорони здоров’я створити реєстр студентів–медиків та медиків-резервістів, які перебувають у відставці.
 
"Маємо розуміти можливості нашої медичної системи для того, щоб оперативно реагувати та прогнозувати наявні ресурси для боротьби з поширенням хвороби", - написав Шмигаль.
 

Нагадаємо, згідно з правилами роботи банків на період карантину в Україні, опублікованими НБУ, вводиться замкнений на всі штрафні платежі за кредитами і комунальні послуги. 

 
Коментарі (0)