ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКабмін не планує підвищувати податки

Кабмін не планує підвищувати податки

За словами прем'єр-міністра, влада повинна створювати стимули для розвитку бізнесу

За словами прем'єр-міністра, влада повинна створювати стимули для розвитку бізнесу. Кабінет міністрів не планує підвищувати податки, про що під час ефіру на одному з телеканалів заявив прем'єр-міністр Олексій Гончарук. 

Це неправильний шлях. Держава не повинна збільшувати обсяг ресурсів, які вона пропускає через себе. Навпаки – вона має створювати такі стимули для бізнесу, для громадян, щоб вони не боялися мати справу з державою, щоб вони вкладали кошти у свою справу і цю свою справу розвивали, розвиваючи Україну», - сказав він. 

Як повідомллось, раніше прем'єр-міністр Олексій Гончарук, представляючи проект держбюджету-2020, заявив про плани наступного року поступово зменшувати податки та більш ефективно їх витрачати. Кабінет міністрів України має намір здійснити повноцінну податкову реформу навесні 2020 року. У серпні уряд поклав повноваження і виконання функції адміністрування податків з Фіскальної служби на Державну податкову службу, тим самим давши старт роботі нового відомства. Заходи щодо запуску в роботу Митної служби тривають.

 

 
Коментарі (0)