ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоКабмін передав на приватизацію Фонду державного майна 961 підприємство

Кабмін передав на приватизацію Фонду державного майна 961 підприємство

У Міністерстві розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства заявили, що Кабінет міністрів передав на приватизацію Фонду державного майна 961 підприємство
У Міністерстві розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства заявили, що Кабінет міністрів передав на приватизацію Фонду державного майна 961 підприємство, загальна балансова вартість яких становить понад 3 млрд доларів.
 
Про це повідомила пресслужба Міністерства.
 
Відомо, що за 2008-2018 роки було передано всього 93 державних об'єкта, що в 10 разів менше, ніж за 2019 рік.
 
Нагадаємо, що державні компанії, які для України є стратегічно важливими для суспільства - приватизовувати не будуть. Сьогодні в країні таких підприємств налічується близько 3 тисяч, йдеться в повідомленні Мінекономіки.
 
Також у відомстві уточнили, що більшість компаній у нас збиткові і використовуються для схем і махінацій, зокрема корупційних.
 

Раніше повідомлялося, що державний бюджет отримає 314 мільйонів гривень від продажу державного майна. Про це повідомляється на Facebook-сторінці Фонду державного майна України. Згідно з наданими даними, сума інвестицій зросла більш, ніж в два рази в порівнянні з березнем-травнем 2019 року. 

 
Коментарі (0)