ГоловнаНовини ЖКГПодіїКабмін прийняв рішення для забезпечення безперебійної доставки пенсій

Кабмін прийняв рішення для забезпечення безперебійної доставки пенсій

Кабмін затвердив Порядок використання в 2019 році коштів, передбачених у державному бюджеті для відшкодування витрат «Укрпошті» за надання послуг, пов'язаних з виплатою і доставлення пенсій
На вчорашньому засіданні Уряду було затверджено Порядок використання у 2019 році коштів, передбачених у державному бюджеті для відшкодування витрат акціонерному товариству «Укрпошта» за надання послуг, пов’язаних з виплатою та доставкою пенсій і грошової допомоги населенню.
 
Урядовим рішенням визначено механізм використання у 2019 році коштів, передбачених у державному бюджеті для відшкодування витрат акціонерному товариству „Укрпошта” за надання послуг, пов’язаних з виплатою та доставкою пенсій і грошової допомоги населенню.
 
Бюджетні кошти, в межах затверджених асигнувань на 2019 рік, надаються  АТ „Укрпошта” за умови укладення ним у порядку, встановленому Законом України „Про публічні закупівлі”, договорів з територіальними органами Пенсійного фонду України про надання послуг з виплати та доставки пенсій і грошової допомоги населенню у 2019 році.
 

Реалізація прийнятого рішення має забезпечити безперебійну доставку пенсій і виплату заробітної плати співробітникам АТ „Укрпошта”. 

 
Коментарі (0)