ГоловнаНовини ЖКГЗаконодавствоКабмін пропонує заборонити відключати водоканали від електрики в літній період

Кабмін пропонує заборонити відключати водоканали від електрики в літній період

Кабінет міністрів України готує документ, який передбачає заборону на відключення водоканалів від електричної енергії в літній період.
Кабінет міністрів України готує документ, який передбачає заборону на відключення водоканалів від електричної енергії в літній період.
 
Про це розповів віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадія Зубка в ході селекторної наради з підготовки до опалювального сезону 2019-2020 років.
 
"Була нарада у прем'єр-міністра. На середу ми готуємо рішення для того, щоб забезпечити неможливість відключення в літній період безпосередньо підприємств водопостачання", - сказав міністр.
 
Комунальне підприємство "Вода Донбасу" раніше неодноразово повідомляло про проблеми зі здійсненням розрахунків за спожиту ним е / е (використовувану в процесі очищення води) перед оператором системи розподілу "ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля", а також постачальником "останньої надії" ДП "Укрінтеренерго".
 

Причина, за якими виникли труднощі, підприємство вказувало на відсутність у нього коштів через несплату поставленого ним питної води на тимчасово неконтрольовані українським урядом території Донецької області. 

 
Коментарі (0)