ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКабмін: Росія має відбудувати Донецьк та Луганськ

Кабмін: Росія має відбудувати Донецьк та Луганськ

У Кабміні вважають, що відбудовувати зруйновані міста Донецьк та Луганськ має Російська Федерація. Таким чином Росія заплатить за знищену українську економіку та військову агресію.

Росія повинна заплатити за відновлення інфраструктури міст Донецька і Луганська. Про це написав Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк на своїй сторінці на Facebook. 

«Щодо відновлення Донбасу. Я думаю, що логічно ставити питання про репарації з боку Російської Федерації. Вони знищили Донбас. І Росія повинна платити за відновлення Донецька і Луганська», - заявив він.
 
Окрім цього, Прем'єр додав: «Вони (РФ, – ред.) знищили нашу економіку, вони здійснили військову інтервенцію, військову агресію. І вони мають нести за це відповідальність».
 
Нагадаємо, наприкінці 2014 року Арсеній Яценюк заявив, що Україна подала низку позовів до Російської Федерації, аби та компенсувала збитки, завдані своєю військовою агресією проти України.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Арсеній Яценюк заявив, що Кабмін має намір створити резервний фонд газу та мазуту для гарантування енергетичної безпеки України. За його словами, енергоресурси для фонду будуть закуповуватися за рахунок кредитів під державні гарантії на суму 1 млрд дол.
 
Коментарі (0)