ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГКабмін виділив 60 мільйонів на ремонт гуртожитків

Кабмін виділив 60 мільйонів на ремонт гуртожитків

Вже прийнято відповідну постанову Кабінету Міністрів, і в цьому році виділено 60 млн грн на ремонти гуртожитків, які передані в комунальну властність.

На ремонти гуртожитків, які будуть передані в комунальну власність, цьогоріч виділено 60 млн грн. Про це під вас селекторної наради сказав перший заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Олександр Аліпов. 

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Мінрегіону.

Олександр Аліпов нагадав, що існує програма фінансування гуртожитків, які передані в комунальну властність.

Він повідомив, що вже прийнято відповідну постанову Кабінету Міністрів, і в цьому році виділено 60 млн грн на ремонти гуртожитків, які передані в комунальну властність. «Ми вважаємо, що близько 120 гуртожитків ми маємо отримати в комунальну власність і профінансувати їх ремонт», – зауважив він.

Водночас він зазначив, що тільки три області надали свої пропозиції щодо цього питання, ще 11 областей обіцяють надати такі пропозиції протягом кількох днів.

Проте, він сказав, що Дніпропетровська, Запорізька, Рівненська, Вінницька, Закарпатська, Полтавська області, а також місто Севастополь та Київ ще не визначилися. Олександр Аліпов також повідомив, що Луганська, Волинська й Тернопільска області повідомили, що не можуть у цьому році приймати гуртожитки, адже у них немає співфінансування.

 
Коментарі (0)